Framsida
Om oss
Siste nyheter
04.07.2017
Pasienter har fra 1.juli rett til å selv velge behandlingssted ved rehabilitering


23.05.2017
Ravneberghaugen har ledige plasser utover høsten og vinteren.
29.01.2017
Ønsker du privat opphold høsten og vinteren 2017?

Velkommen til Ravneberghaugen rehabiliteringssenter

 
Ravneberghaugen rehabiliteringssenter er en privat stiftelse som ligger i naturskjønne omgivelser på Hagavik i Os kommune, ca 35 km sør for Bergen.

Ravneberghaugen har i dag avtale med Helse Vest på tverrfaglig spesialisert rehabilitering på 34 døgnpasienter innenfor ortopedi, skader, kreft - og hjertelidelser både til pasienter som kommer direkte fra sykehus og pasienter som kommer fra hjemmet. I tillegg har vi 8 plasser til dag- rehabilitering for pasienter med skader eller lidelser i muskel – skjelett – systemet. 

Rehabiliteringstilbudet på Ravneberghaugen gis både individuelt og i grupper. De 6 faggruppene våre er: legespesialist, klinisk ernæringsfysiolog, fysioterapeuter, sykepleiere ergoterapeut og psykologspesialist. Tilbudet har en helhetlig tilnærming og vårt mål er å bidra til at pasienten blir en aktiv aktør i egen rehabiliteringsprosess. Vi ønsker å yte tjenester som kan bidra til stimulering av egen læring, motivasjon, økt funksjons- og mestringsevne, likeverdighet og deltakelse.

 
Velkommen til oss på Ravneberghaugen
Kontakt oss
Nordstølen 55
5217 Hagavik
Telefon
56570400
Faks
56570401
Mail
post@ravneberghaugen.no
Daglig leder
Ranveig Klingsheim
ranveig@ravneberghaugen.no
Inntaksansvarlig:
Liv Bente Turøy
56570444
Her finner du oss:
Kart
Linker
Dynamiske websider: iDrift AS